VM – kozmetikus

Vinczéné Moldován Mária vagyok, kozmetikus, a VM Orchidea Kreatív kozmetika megálmodója.

Vinczéné Moldován Mária, Marcsi, a zuglói VM Orchidea Kreatív Kozmetika megálmodója

Pályafutásomat ápolónőként kezdtem, először idősek otthonában, majd 10 évig kardiológiai, később intenzív osztályon dolgoztam. Szülés után több szakrendelésen (laborban, bőrgyógyászaton, foglalkozás egészségügyön, rheumatológián, gyermekpszichiátrián és ortopédián) voltam asszisztens, így sok területbe nyerhettem bepillantást és gyűjthettem tapasztalatot, mely végül a kozmetikus pályára terelt.

Egyik gyerekkori álmom volt, hogy kozmetikusként helyezkedhessek el, így az egészségügy elhagyása után 2 évig tanultam a Kozmetikus Képzőben, ahol kiváló eredménnyel végeztem. Jelenleg is folyamatosan fejlesztem magam, minden évben igyekszem a lehetőségekhez mérten több továbbképzésen részt venni, hogy fejlődjek és a legjobb tudásom szerint dolgozhassak. 2018 januárjában lettem a Vagheggi ezüst fokozatú kozmetikusa, és ez az előrelépés ösztönzött arra, hogy megnyissam a saját kozmetikámat, Zuglóban a Flora De Mona Szépségszalonban.

Mivel egy 12 éves tinédzser édesanyja vagyok, kiemelten fontos számomra, hogy természetes alapanyagú, parabén mentes kozmetikumokkal találkozzak otthon, és a munkám során is ilyen termékekkel kezeljem a vendégeimet. Állatbarátként azt is szem előtt tartom, hogy a felhasznált anyagok állatkísérlet mentesek legyenek. Ezt a két fő kritériumot végül a Vagghegi fitokozmetikumokban találtam meg, és azóta is ezekkel dolgozom.

Vinczéné Moldován Mária, Marcsi, a zuglói VM Orchidea Kreatív Kozmetika megálmodója

Az egészségügyi múltamból fakadóan szintén szem előtt tartom, hogy nincs két egyforma bőrtípus – ahány ember, annyi bőr. Ebből a különbözőségből fakadóan törekszem arra, hogy mindenkit a neki megfelelő kozmetikummal kezeljek. Kreatív Kozmetikaként a Balzsam Laborral együttműködve keverem ki a krémeket, maszkokat, pakolásokat a vendégeimnek, személyre szabva. Ehhez szükségem van a vendég beleegyezésére, illetve arra, hogy az első kezelés előtt kitöltsön egy adatlapot, amin felmérem azt is, amit a kozmetikában nem látok rögtön (betegségek, szed-e gyógyszert, jár-e valamilyen kezelésre, menstruáció esetleges hormonális problémái, stb.). Ennek a célja, hogy felmérjem az objektív és szubjektív tüneteket, és a legmegfelelőbb krémet alkothassam meg a kozmetikai és otthoni kezelésre.

A kezeléseimről itt és itt tájékozódhatsz. A szolgáltatásaim spektruma széles, a legközelebb viszont a személyre és bőrtípusra szabott arc- és testkezelések és a cukorpasztás szőrtelenítés áll hozzám.

Sorry, no services matched your criteria.

Kövess a Facebookon!