Vagheggi fitokozmetika

Zuglói fitokozmetika

A személyre szabott kozmetikumok mellett kizárólag Vagheggi bőrbarát, állatokon nem tesztelt, parabén mentes fitokozmetikumokkal.

Mi az a Vagheggi?

A VAGHEGGI 100 %-osan made in Italy. A kutatás-fejlesztés, a gyártás, a csomagolás, a tesztek, mind olyan munkafolyamat, amelyet Olaszországban végzünk a székhelyünkön. Folyamatos és szigorú ellenőrzés alatt tartjuk e munkafolyamat összes fázisát. A kreativitás és az innováció, melyek a tipikus jellemzői a “made in Italy” termékeknek, ezen jellemzők határozzák meg a mi munkánkat is, a formulákat és a kommunikációt. 8 arckezelő termékcsalád, 4 testkezelő termékcsalád, 2 luxus termékcsalád, smink termék család, napozó termékcsalád, és évente három speciális termékkiadás, melyek mind a a mi kreativitásunk eredményei.

Az izlés, a stílus és a gondoskodás a részletekről is mind megkülönböztet bennünket, ahogyan az anyagválasztás a csomagoláshoz és a marketing eszközökhöz. A krémekhez használt tégelyekhez színes selyem üveget választottunk, a papír csomagoláshoz művészi grafikát, amely mindig az adott termékcsaládnak ad jelentést, a tapintása selymes, olyan érzést kelt, mint amikor az arcbőrhöz érünk.
A képesség, hogy a múltból olvasni tudjunk és értelmezni tudjuk a jövő tendenciáit, egyesülve a szenvedélyben, kitartásban, kultúrában, lehetővé tették számunkra, hogy több mint 60 országba exportáljuk termékeinket a világban. A külföldi piacaink közül a legfontosabbak Kína, Kanada, Taiwan, Ausztria, Németország, Szaud-Arábia, Portugália, Malájzia, Thai föld, Korea, Spanyolország, Magyarország, Egyesült Államok, és hamarosan Oroszországban és Dél-Amerikában is jelen leszünk.

A Vagheggi egyet jelent az egyediséggel

A Vagheggi újrértelmezi a természetes kozmetikumok hagyományát a legmodernebb labor technológiával és analízissel egyesítve, létrehozva egyedi termékeket, a hatóanyagok szigorúan ellenőrzött kiválasztásától kezdve, mely függ az évszaktól, a földrajzi elhelyezkedéstől, a növények begyűjtésének módjától,pl. a levendulát júniusban gyűjtik be Magas Provencben, fehér agyagot Amazóniából, iszapot az Antarktiszról szerezzük be,stb.

Ez a körültekintő eljárás biztosítja a Vagheggi termékek egyediségét és magas minőségét. Minden hatóanyag, gondos tanulmányozás után kerül kiválasztásra azért, hogy a Vagheggi termékek “a megoldássá” váljanak éppen arra a problémára, amire a bőrnek szüksége lehet. Kimagasló minőségű választások, szabványok és általánosítások nélkül.

Környezet- és állatvédelem

A Vagheggi 1975 óta a környezetvédelem jegyében dolgozik,azóta, amikor ez még nem volt trendi. A természetes kozmetikumok kutatás fejlesztése az arc és a testápoló termékekhez a természet világából nyerik az alapanyagokat. Több mint 300 hatóanyag kivonatot alkalmazunk, esszencia olajakat, virágokból, növényekből, gyökerekből kivont molekulákat, algákat és ásványi nyomelemeket. Azonban nem csak a természetes hatóanyagok kiválasztása a fontos, hanem az egyéb összetevők is, tartósítószerek, illatanyagok, segédanyagok, amelyeket a biztonságosság szempontja szerint választunk ki, és, hogy a bőr mennyire tollerálja ezeket az anyagokat.

A Vagheggi filozófiáját a márka neve is alátámasztja, “ Vagheggi Phytocosmetici”. Az ereje az intuiciójában rejlik, hogy képes volt megelőlegezni tendenciákat, mert visszatérve mútba, a környezetvédelem, a “zöld” magatartás még nem volt trendi, de mégis az elmúlt évek alatt a kitartással és határozottsággal ezt tudtuk képviselni, ez a valódi vízió.

A filozófiánkat a márka neve is magába foglalja “ Vagheggi Phytocosmetici”; megelőztük a korunkat intuicióval, kitartással, mindazt ami sok évvel utánunk vált tendenciává; természetből nyert kozmetikumok melyek látható fejlődést és tartósságot mutatnak az időben.
A hatóanyagok kiválasztásában Vagheggi fegyelmezett „fare trade”politikát folytat szem előtt tartva a fenntartható fejlődést, olyan beszállítókkal dolgozunk, akik követik a nemzetközi és nemzeti környezetvédelmi előírásokat, a helyi közösségekkel együttműködve dolgoznak ezzel segítve és ösztönözve őket, megőrizve a hagyományos begyűjtés és feldolgozás technikáját.

A filozófiánkhoz híven, a környezetet tiszteletben tartva alkottuk meg a Vagheggi Phytotech gépeket is, ahol bambuszhéjat alkalmaztunk, mert ez az anyag nagyon gyorsan képes újra termelődni, így nem okozunk a környzet egyensúlyában kárt.
Megszületik egy új luxus, amelyet mi “easy Luxury”-nak neveztünk el, mely új gazdagság nem a luxushoz kötött, nem a hivalkodásához egy márkának a fogyasztó felé, hanem egy kutatás, amely az egyéntől indul, hogy autentikus értékeket találjon, a formában és a tartalomban egyaránt. Amikor egy személy magával szertene törődni, ki szeretné fejezni a saját stílusát a szépségszalon egy ideális hellyé válik mindenki számára. A kozmetikus tanácsadóvá válik, amely egy alapos és személyre szabott analízist követően megfelelően tud elvezetni a jó pszichofizikai közérzet elérésében.

A Vagheggi egyenlő “a természetes érintéssel és az egyszerű luxussal”. Egy kutatás, amely az egyéntől indul, hogy autentikus értékeket találjon, a formában és a tartalomban egyaránt. A mi szépségszalonunk az a hely ahol mindenki foglalkozhat magával, ahol időt és figyelmet szánhat magára, ahol megtalálhatja a személyre szabott kezeléseket, a természettel harmóniában, ahol egy olyan igazi pillanatot kapunk ajándékba ami igazából a miénk: “Easy Luxury”.

Online megvásárolható termékek

Amennyiben otthoni használatra szeretnél Vagheggi terméket rendelni magadnak, a Vagheggi magyar webshopjában 10%-os kedvezménnyel könnyedén megteheted, a vendégkódom (72328593) használatával.